torsdag 9 augusti 2012

Vanemänniskor?

Förra veckan var Gänget nere på Öland och när Gänget är nere på Öland finns det några givna aktiviteter som måste utföras. En av dessa kan ni läsa om i förra inlägget. Ett annat givet inslag på programmet är att gå till Lammet & Grisen. I vanliga fall åker vi bil dit men i år kunde vi gå direkt från Dressmanreklamen.


Men nu råkar det vara så att vi redan har haft ett inlägg om Lammet & Grisen med fina bilder på den fantastiskt goda maten och därför tänkte jag ägna detta inlägg åt ett helt nytt inslag på Gängets Ölandsschema, nämligen efterhäng på Tegel. Manne var något motstridig till en början men som tur var hade vi världens starkaste Björn med oss och Manne mjuknade lite efter att fått en fin rosa drink i sig. 


Tegel visade sig överträffa våra förväntningar vad gäller mysfaktor. Stora, sköna sängsoffor, trevlig personal och god dip stod på menyn. Det enda som saknades var andra människor. Dom lyste med sin frånvaro. 

 

Kvällen avslutades med några rundor kort i skymningen eftersom Manne hade lyckats charma en av sommarvikarierna på ICA Löttorp, som helt utan vidare gav honom tre kortlekar när han skulle köpa smör. Tack för det sommarvikarien! 


1 kommentar: