lördag 10 maj 2014

We're back!

Hej Allihop!

Den senaste tiden har det fullkomligt exploderat med önskemål om uppdateringen på den här bloggen, vilket känns kul. Vi hade ingen aning om att vi hade så många trogna följare, även om bloggsurrandet om vår frånvaro har spridit sig över Atlanten. Så som svar på era vädjanden kommer här en liten uppdatering.

Vädret börjar bli bättre. Här har det varit en hemsk vinter säger dom, med minusgrader och två snöstormar, med snö som flög runt i luften och på ett par ställen lade sig insmå högar bredvid vägen. Usch! Det höll på hela dagen en gång. Men nu som sagt börjar det bli varmare och vi njuter av dom här veckorna nu innan folk börjar klaga på att det blir för varmt. Vi klarar oss fint nu, för vi har AC i sommar.

Vi har flyttat sen sista inlägget och vi trivs mycket bra i vår nya lägenhet. Vi kan laga vilken mat vi vill för nu har vi ugn, så det är bara att höra av er om ni vill komma över på middag. 

Vi har jobbat och pluggat mycket på senaste tiden, men det går ändå åt rätt håll nu med schema lediga dagar och tid tillsammans, jämfört med i höstas. Vi har till och med lyckats  åka på utflykt tillsammans. Snart kommer ju sommaren också och då ska det nog lugna sig ännu mer. 

Det var en liten mjukstart. Vi ska göra vårt bästa för att hålla i liv i bloggen nu och fortsätta förgylla era kafferaster eller tråkiga föreläsningar med våra spännande vardagsaktiviteter. Vem vet? Nästa gång kanske vi slänger in lite bilder.

Kram på er!









2 kommentarer:

  1. Yay for a blog post! I'd almost given up.

    SvaraRadera
  2. I don't think you are back...... :-)
    Marie

    SvaraRadera