söndag 18 augusti 2013

Semester!

  Det är lite läskigt hur fot man anpassar sig och finner sig i vissa saker. Om någon hade sagt till mig för ett par år sedan att den här sommaren ska du bara få fem dagars semester, så hade jag nog bara skrattat. Det kan man ju inte överleva på. När ska man då hinna vila upp sig? Och, ja just det, sa jag att det var obetald ledighet? Den här sommaren var känslan lite mer: Är det sant? Ska jag få hela fem dagar ledigt? Det är ju fantastiskt!
  Dom fem dagarna passade vi på att spendera långt ifrån storstadsbullret, bilar och avgaser. Vi åkte nämligen upp till Sister Bay, Door County, Wisconsin för att hälsa på Emilys Mormor och familj som också var där. Fem alldeles underbara dagar i lugn och ro.
  Vädret var bra och dåligt på samma gång. Det var kallt, regnigt och blåsigt större delen av tiden, vilket inte gjorde oss något eftersom vi bara ville ligga still i soffan och läsa och titta på tv och vila upp oss. Sista dagen bjöd dock på lite finare väder så då försökte vi göra allt som man måste göra när man är på besök i Sister Bay, Door County, Wisconsin.   


  Så här fin utsikt har man på kvällen om man åker ner till the cabin. En fantastiskt mysig liten stuga med sjötomt (Lake Michigan) där vi brukar spendera kvällarna med spel, grill och god mat.


  Så här läskigt skulle det kunna bli om man spelade in skräckfilmen The Cabin vid the cabin med min fru i huvudrollen. 


  Så här ser ett av de klassiska spelen ut som spelas i the cabin på kvällarna. One of these days Martin...


  Så här ser Ketil och Martin ut när dom är grillansvariga om kvällarna vid the cabin.


  Så här ser Emily ut när hon dammar av ratten för att köra lite bil igen, nästan för första gången sen hon tog sitt körkort. Det gick finfint. Inte en endaste liten krock.


  Så här ser Ann ut när hon visar fina bilder för Phyllis på sin telefon.


  Så här ser ett av världens mysigaste middagsrum ut när hela gänget är samlat för ett Mexican Train Game battle.


  Så här ser Mexican Train Game ut.


  Så här ser det ut när regnet äntligen upphört, solen tittar fram och kalvarna släpps ut på grönbete med en boll.


  Så här ser Ann och Martin ut på Fred and Fuzzy's, som är ett av ställena man måsta äta lunch på när man är på besök i Sister Bay, Door County, Wisconsin. 


  Så här ser Ketil ut när hans lemonade tagit slut.


  Så här ser Mr Gravling ut när han vaktar hål 3 på minigolfbanan som inte var speciellt rolig att spela på i år, tyckte jag...


  Så här ser våra läckra quilts ut som moster Sue gjort och skickat till oss. Tack Sue! 

  Det var vår semester det i ord och bild. Förhoppningsvis blir den lite längre nästa sommar. Förutom de aktiviteter jag redan beskrivit måste jag tillägga hur skönt det var att gå och lägga sig utan att ställa klockan, att vakna till tystnaden, att inte ha en tid att passa och som alltid hur härligt det är att träffa familjen. Tack allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar