onsdag 24 juli 2013

Vi älskar besök!


  Jag är fullt medveten om att det var ett tag sen nu, men vi har i alla fall haft det här glada gänget på besök. Det är alltid lika trevligt när en del av hemma kommer hit. Så tack Anna, Samuel, Malin och Ella, för att ni kom och hälsade på!



Det ska dock påpekas att det inte bara var familjen Sundström som hälsade på oss. Vi passade även på att hälsa på dom ute i Jersey där dom hade slagit läger 38 våningar upp med en så här fin utsikt. Vi blev lite sugna på att flytta dit faktiskt.  


Eftersom det var 4 juli och fyrverkerier på schemat tog vi oss ner till marknivå på kvällen för att spana in detta superhypade spektakel från en pir nere vid vattnet. Det var mycket folk överallt och när ljuspelet lös upp himlen brast de alla ut i välsynkade "aaaaaaaaa" och "oooooooo". Vårt betyg blev dock inte så väldigt högt, även om det var fint. Vi undrade mest när någon kommer lösa gåtan med fyrverkerier i form av figurer som dansar eller Musse Pigg. 


Familjen Sundström, det var mycket trevligt att ha er här och ni är välkomna tillbaka när ni vill!





2 kommentarer:

  1. Sebbe & Emily!
    Här kommer en kommentar från faster Anna, den minst aktiva personen på sociala medier i den här familjen... Funkar det att kommentera ett några veckor gammalt blogginlägg? Kommer ni att se detta? Det visar sig...
    Vi vill också tacka för att ni tog er tid att spendera tid med oss mitt i er vardag - vi är fulla av beundran över hur hårt ni pluggar och jobbar. Det kommer att gå bra för er framöver, det är jag säker på. Det var jättekul att se hur ni bor, besöka Emily på jobbet, och turista lite ihop. Och ni är ju så trevliga!! Vi hoppas att vi ses igen om inte alltför länge.
    Kramar från Sundströms

    SvaraRadera
  2. Det funkar och vi har sett. Kram på er!

    SvaraRadera